Veckorna går!

Våren verkar äntligen ha kommit hit till Norberg också. Idag har det regnat hela dagen och snön har minskat märkbart. Jag vill dock inte säga för mycket då jag varit säker på att snön inte ska komma tillbaka flera gånger det här året.

Veckan som gått har varit späckad med småsaker som måste fixas, visitkort, bankkonto, försäkringar och annat nödvändigt ont. Men vi har också lyckats smyga in lite mer konstnärligt arbete i form av diskussioner kring vårt lilla framträdande på företagarfrukosten i Norberg den 5:e maj då vi kommer framföra något kort och sen sitta i morgonsoffan.
Den här veckan har vi också börjat repa Diskussion: Genus på engelska inför vår medverkan i Gender and Education Conference vid Exeter University i slutet av april.

Sen i fredags var det äntligen dags för Improradioteatern med Teater Hysterika att inta Tingssalen i Tingshuset för improviserad radioteater inför publik! Till vår hjälp som ljudtekniker hade vi de fantastiska Lycklig Ungdom som riggade och såg till så att allt fungerade som smort med ljudet.
Eftermiddagen startade med att banka tross och rigga ljus och annat smått och gott, men vid 18.00 stod allt klart för att släppa in publiken.
Det var fantastiskt roligt att köra inför publik, att få förutsättningarna direkt på plats och höra reaktionerna direkt. Efter två program var vi alla utpumpade men glada och vi ser fram emot att programmet ska sändas i Radio Norberg så det når flera. När programmet har sänts kommer inspelningarna som vanligt dyka upp både på vår och Improradioteaterns hemsida.
Kort sagt, ett fantastiskt slut på en fin vecka!

Vi står nu inför en vecka av intensivt engelskarep och sedan kommer delar av oss fara till Berlin! Där kommer vi vara lediga och ha det fint, men också träffa en fri teater som verkar i Berlin. Vi ser mycket fram emot detta. Sedan tar vi påskledigt veckan efter det. Sen far vi till England och deltar i tidigare nämnda konferens. Så vi har både mycket jobb och mycket ledighet framför oss nu.
Med detta eviga farande kommer också ett uppehåll i bloggandet, men var lugna! Vi kommer tillbaka om några veckor!

Tills dess, njut av vårens antågande och gör härliga våriga saker!

//Therese

This entry was posted in April 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>