Hejdå Sverige!

Nu tar Teater Hysterika en paus och fyra av fem far till Berlin. Sen kommer påsken och då blir det två dagars rep och sedan far vi till England! Vi hoppas ni alla får en fantastisk påsk och ett vackert april så ses vi i slutet av månaden!

Och förresten, Sara kommer med Lillavän att spela på Riskteaterfestivalen i sommar. Föreställningen heter Lillavän, i den fria friskhetens namn! och är skriven och regisserad av Jenny Carlsson och medverkande är Jenny Carlsson, Sara och Frida Hedbom från Teaterlust. Så nu vet ni vad ni ska göra när ni inte går på Teater Hysterika-föreställningar!

Ha det fint kära vänner!

This entry was posted in April 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>