Hej då Sverige igen!

Teater Hysterika är på gång igen efter en liten ledighet!

Berlin var som Berlin bör vara: fantastiskt! Bland alla olika aktiviteter som vi tog oss för var en av dem att träffa en fri teatergrupp som arbetar där i stan, en av de två engelskspråkiga grupper som finns i Berlin: Play2See. Efter veckan då fyra av oss var i Berlin och en på Gräsö var det dags för 100% ledighet, nämligen påsklov.

Teater Hysterika hade dock en lite annorlunda påskledighet i år, då vi faktiskt inte varit lediga nu dessa sista två påskdagar. Påskdagen och Annandagen har istället tillbringats i Teatersalen på Bolandgymnasiet där vi repat inför den stundande resan till Exeter, England! Vi är alla pepp och spända inför resan! Speciellt spända har vi varit då en av oss inte kunnat delta dessa två dagar på grund av magsjuka!! Hej mild panik! Men som tur är har personen i fråga piggnat till och har meddelat att hon följer med! Såå skönt! Som nödlösning repade vi ihop en föreställning för fyra. Men det känns bra att vi slipper använda den! Och imorgon ca halv åtta på morgonen lyfter planet. Så klockan fem börjar resan… Och i övermorgon kommer själva föreställningen att äga rum. :-D

Så till nästa gång: njut av det härliga vädret! Som allergiker hoppas jag att ni slipper pollenchock! Pussar och kramar! //Elisabeth

This entry was posted in April 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>