GEA 2011

Tillbaka i Sverige från ännu en resa.

Exeter, England och Gender and Education Associations årliga konferens! Onsdagen den 27:e spelade vi Discussion: Gender för en liten men uppskattande publik. OCH…! På morgonen den 28:e stod det klart att vi skulle spela en extraföreställning 17.30 på eftermiddagen/kvällen! Var en betydligt större publik, också den uppskattande. JÄTTEKUL! Och reaktioner vi fått…! Helt fantastiska! Klara fick bland annat höra ”då är ni väl på konferensen nästa år, så det är någon idé att ta sig till Göteborg”! :D (Ja, så är det – nästa år är GEA-konferensen i Göteborg!! :D ) Dagarna i England har, förutom uppförandet av vår föreställning, bjudit på en massa trevliga människor, intressanta föreläsningar/redovisningar av avhandlingar och forskningsresultat och diskussioner och en massa härlig sol! Helt enkelt en mycket lyckad resa och av Teater Hysterika uppskattad konferens! Det enda mindre roliga var att vårt flyg, så klart, blev försenat på hemvägen! *suck* Men men… Vad är det i jämförelse med resten av resan? :)

Och nu är det dags att återvända till vardagen och arbetet i Norberg. Denna vecka är redan späckad av planer! Bland annat kommer vi på torsdag att framföra en liten grej och vara gäster i soffan på företagarfrukosten som äger rum på Hotell Engelbrekt i Norberg. Och icke att förglömma: Kulturnatten i Sala på lördag! 16.00 intar Teater Hysterika och Lycklig Ungdom scenen på Folketshus för att ge er Ögonblickligen! Hoppas vi träffar många av er där!

Åh, och håll utkik här på hemsidan! För inom en snar framtid kommer det komma både bilder från England och från liveinspelningen av Improradioteatern den 1:a april, samt det första programmet som spelades in under nyss nämnda aprilkväll! (Som sändes på Radio Norberg i lördags.)

Varma vårkramar! //Elisabeth

This entry was posted in Blogg, Maj 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>