Maj månad.

Plötsligt har det blivit maj och Teater Hysterika jobbar vidare efter allt resande. Veckan som gick la vi handen vid det sista arbetet kring att starta upp ett företag genom att skriva på en massa papper och öppna vårt företagskonto. Det känns fantastiskt att vi nu har allting klart med sådana saker.

Klara och Karolina har börjat arbeta tillsammans med Ulrica Lönnback med dramatiserade guidade visningar som kommer hållas på Nya Lapphyttan i sommar. Det ska bli spännande att se sen i sommar!

Vi var besökare i morgonsoffan på företagsfrukosten här i Norberg i torsdags. Karolina framförde en monolog och sen blev vi intervjuade. Det gick fint och vi knöt lite nya kontakter.

Sen i lördags var det än en gång dags för Teater Hysterika och Lycklig Ungdom att framföra Ögonblickligen, denna gång på Sala Kulturnatt. Tavlan var fylld av ljusa färger, svenska flaggor, blommor och djur och vi tänkte direkt på midsommar och midsommarfirande, men det fanns även en flagga på halv stång och andra delar som visade på en mindre idyllisk bild, så temat blev en midsommar med människor som försöker hålla skenet uppe medan de alla bär på en sorg och en skuld efter att en närstående begått självmord.
Om jag får säga det själv så gick det finfint och vår lilla men entusiastiska publik verkade sannerligen tycka detsamma.

Nu framför oss ligger planering inför hösten och högst antagligen en tripp till Umeå, men det får ni veta mer om när vi vet mer.

Som ni märkt har vi också flyttat domän. Den gamla kommer att ligga uppe ett tag till, men alla nya uppdateringar kommer att hamna här. Det saknas just nu lite ljudfiler och kontaktformuläret behöver ses över, men annars så är den här nya sidan helt uppe och går. Så välkomna till denna nya sidan.

Vi hörs!

//Therese

This entry was posted in Maj 2011. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>