Improradioteater!

Senast vi var i Uppsala Studentradio fick jag Karolina, Klara och Elisabeth sällskap av den friskaste fläkten just nu i Improradioteatern Jenny Carlsson.

Utan att skryta var det ett mästerverk av aldrig tidigare skådat slag. Folk satt i sina små studentlägenheter och skrattade och grät och skrattade så dom grät (tror jag i alla fall, jag var ju i själva studion och kan bara lita på de hundratals beundrarbrev som kommit på posten i efterhand). Vi tog improvisationskonsten till nya höjder, och via ryktesvägen fick till och med kungen reda på vår insats. Han ville bjuda oss på det kungliga dopet men vi tackade vänligt men bestämt nej. Att stjäla showen helt från den lilla prinsessan kändes inte rätt och skvallerpressen skulle bli så förvirrade över vad de skulle skriva om.

Men nu glömmer vi det här. Att leva på gamla meriter är inte sättet Hysterika jobbar på. Så nu på lördag blir det Elisabeth, jag själv och den superba improvisatören Jenny Carlsson som tillsammans med Tåmas Persson förgyller era liv.

Väl mött!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>