Vi lever!

Nu kanske ni har undrat vad som har hänt med oss. Var tog vi vägen? Lever vi? Oroa er inte – vi lever!

Som det ser ut nu bor vi lite utspritt, inte bara i Sverige – utan även i Europa! Så vad gör vi då? Jo, Therese bor i Linköping och jobbar inom hemtjänsten, Karolina studerar till arbetsterapeut i Göteborg, Sara är nyutexaminerad spa- & hudterapeut och bor i Uppsala och arbetar i en butik, Elisabeth pluggar till dramapedagog i Storvik och Klara studerar för ett teaterkompani ända borta i Italien! Så vi lever. :-)

Och den första helgen nu i januari träffades vi (Karolina, Elisabeth, Sara och Therese) och hade oss ett möte! Vilket var utomordentligt trevligt! Vi pratade dåtid, nutid och framtid! Och vi hoppas på att kunna dra ihop en del projekt med Teater Hysterika nu under året! Planer finns och det känns väldigt hoppfullt! Dels har vi tänkt oss att arbeta en del med våra befintliga föreställningar – men även en del nytt!

Så vi uppmanar dig som läser och är intresserad av att inleda ett samarbete: var inte rädd för att höra av dig, för trots att vårt bloggande legat nere ett tag så är Teater Hysterika i allra högsta grad en levande fri teatergrupp!

Lite småsuddig bild från möteshelgen. Så här ser vi ut nu. :-)

This entry was posted in Januari 2013. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>